Select Page

“El nostre objectiu és crear i deixar-nos endur pel que ens emociona.”

NOSALTRES

El projecte de l’Avenc del Garraf neix de la inquietud de dos farmacèutics que sempre haviem elaborat vi al garatge de casa. Aquest fet va despertar la curiositat que ens va dur a forma-nos en enologia i descobrir aquest món. L’objectiu és crear i deixar-nos endur pel que ens emociona, que és l’enologia. Ens agrada no posar-nos límits i per això no estem vinculats a cap denominació d’origen, volem escollir les varietats i la zona, buscant la millor qualitat i sempre amb produccions limitades.

El nostre celler está situat dins el Parc Natural del Garraf, al poble d’Olesa de Bonesvalls en un edifici anomenat Les Voltes:

Edifici de tipus industrial format per una gran nau de planta baixa i pis. Aprofita el desnivell del terreny, de manera que l’accés principal es realitza des del pis, a ran de la carretera. Els baixos de l’edifici tenen accés des de la part posterior a través de dues portes d’arc. És un edifici de maó, amb teulada suportada per grans encavallades de fusta suportades amb tirants de ferro, de manera que les naus queden obertes sense columnes al mig. La planta baixa és la més característica i la que ha donat aquest sobrenom de Les Voltes a l’edifici. Consta de vuit voltes de canó fetes de maó sobre parets de pedra perpendiculars a l’eix de la nau principal i comunicades entre elles per portes d’arc de mig punt de maó. Totes tenen la mateixa amplada i tenien usos diferents.

I és en una petita part d’aquest edifici, on trobareu el Celler Avenc del Garraf.

ELS NOSTRES PRODUCTES

#Flordemagraner

Macabeu, Xarel.lo, Parellada i Garnatxa

2018

 

#Flordenesprer

Macabeu, Xarel.lo i Parellada

2018

#Flordametller

Macabeu, Xarel.lo i Parellada

2014

 

ENOTURISME

VISITA + TAST

Gaudeix d’una visita guiada per les nostres instal·lacions on t’explicarem el procés d’elaboració dels nostres vins i de la zona en la que ens trobem. També farem una degustació dels nostres productes. 

 • Durada aproximada: 60’
 • A partir de 3 persones*
 • 2 Vins → 7€/persona
 • 4 Vins → 14€/persona

VISITA + TAST + MARIDATGE

El maridatge és l’art de combinar el menjar amb el vi, en aquesta visita ens centrarem en el tast i la degustació de productes Km0 que encaixen a la perfecció amb els nostres vins i escumosos.

Gaudirem també de la visita guiada per les nostres instal·lacions on veurem les zones de producció i criança dels nostres vins. T’explicarem la zona on ens trobem i per que són característics tant el vi com els maridatges.

 • Durada aproximada: 90’
 • A partir de 3 persones*
 • 20€/persona

 

ELABORACIÓ D’UNA AMPOLLA DE VI ESCUMÓS

Viu l’elaboració del vi escumós en primera persona!

Gaudeix d’un tour per les nostres instal·lacions on t’explicarem totes les curiositats de la zona on ens trobem i veurem tot el procés d’elaboració i producció d’una ampolla de vi escumós.  Abans de passar a l’acció degustarem els nostres productes.

Tria quin t’ha agradat més i realitza el desgorjat de l’ampolla que t’enduràs a casa. D’aquesta manera apropem l’elaboració artesana que realitzem al nostre celler a tothom que vulgui viure l’enologia en primera persona.

  

 • Durada aproximada: 2 hores
 • A partir de 2 persones*
 • 35€/persona 

VIU L’AVENTURA: DESCENS + DEGUSTACIÓ + VISITA CELLER

Experimenta un tast de vins dins d’un Avenc del Garraf! Una activitat única en enoturisme.

Amb el perfecte cupatge d’aventura i vins Avenc del Garraf s’uneix a Urian Guies per realitzar un tast i descobrir les profunditats del Parc natural del Garraf

Trobarem sinèrgies entre els avencs i les caves on s’envelleix el vi escumós.  

Accedirem a les profunditats de l’avenc on realitzarem un tast de vins. I després farem un tour pel celler. 

 • Durada aproximada: 3 hores
 • A partir de 3 persones*
 • 30 €/persona (entre setmana)
 • 35 €/persona (cap de setmana)

 

* Si sou menys persones escriu-nos i trobarem un dia per poder fer un grup conjunt més gran! 

Per confirmar disponibilitat o qualsevol dubte, contacta’ns a:

627176388 / info@avencdelgarraf.com / @avencdelgarraf

Reserva la teva experiència

7 + 5 =