678420696-678420697-678420698 info@avencdelgarraf.com

És un jove, brut nature amb l’acidesa i la força d’un adolescent, conserva encara tots els aromes del raïm. Ideal per combinar amb coques de recapte, pollastre a l’ast, carns rostides o postres consistents com braç de gitano o coca de llardons.

Cupatge
Es tracta d’un cupatge clàssic de Macabeu, Xarel·lo i Parellada i una estada a la cava de 18 mesos

#Flordemagraner

És la nineta dels nostres ulls, un rosat brut nature que us enamorarà. Encara discutim ara si té més gust de maduixa, maduixot o magrana. El podeu combinar amb qualsevol amanida que porti formatges i fruits secs, qualsevol pasta, pizza, coca de recapte, aquells canalons de festa major…
Ara, amb el que segur que combina millor és amb la parella que estimes. Ens agradaria que aquest cava us acompanyés en els vostres millors moments!

Cupatge
Es tracta d’un cupatge clàssic de Macabeu, Xarel·lo i Parellada amb Garnatxa negra i una estada a la cava de 18 mesos.

Un criança ecològic amb una acurada selecció dels vins base per tal d’aconseguir l’estructura necessària per envellir pausadament durant un llarg període a la nostra cava.
Així tindrem els aromes de fruits secs, torrats i fruita confitada que poden acompanyar perfectament els plats més elaborats de la nostra cuina tradicional.Marida tant amb carn (caça, fricandó, rostits…) com amb peix (zarzuela, caldereta, arrossos …), i amb postres que incorporin fruits secs per crear una sinèrgia.

Cupatge

Es tracta d’un cupatge clàssic de Macabeu, Xarel·lo i Parellada i 24 mesos de repos a la cava.