Agraïments

Agraïments

Ramon Cerdà Mota: una ajuda indispensable per crear i mantenir aquest blog.
Pacó Sabaté Samarra de Cal Miquel el Sabaté: és coneguda la seva afició al cinema per això el vam entrevistar. Li hem d’agrair, a més, que ens deixés una gran quantitat de vídeos amb imatges antigues del poble i també dels actes que s’hi feien. No patiu, poc a poc us els anirem mostrant. Els primers que podeu veure, els de la pista de ball i la tuna.
Ramon Navés Cau: des de sempre li ha agradat guardar cartells, fulletons, programes, fotografies… d’actes que es feien a Bellvís. Ell ens va deixar els cartells de lluita lliure i patinatge a la pista de ball. També el cartell que anunciava el festival taurí a la plaça de toros.
Jaume Valls: una font inesgotable de temes relacionats amb Bellvís. Per nosaltres, que tenim vint i pocs anys, és imprescindible que se’ns proposin idees i persones per entrevistar sobre el nostre passat més recent.
Emili Escolà de Cal Serret: Com el Jaume, coneixedor al 100% del poble, ens va proposar alguns temes per tractar i quins testimonis que ens en podien parlar.

Entrevistats fins a dia d’avui:
Ramon Cerdà, Amadeu Talarn, Josep Ramon Lladós, Antònia Sellart, Antonieta Bergó, Pepito Mazarico, Pilar Mazarico, Paco Sabaté, Josefina Colell, Rosa Mª Colell, Dolors Torrent, Margarita Garriga i Paco Talarn.

A tots vosaltres mil gràcies per la vostra col·laboració!

Sobre l´autor


Warning: Use of undefined constant the_author_ID - assumed 'the_author_ID' (this will throw an Error in a future version of PHP) in D:\inetpub\webs\bellvisorg\public\blogs\carrilet\wp-content\themes\arras-theme\page.php on line 29